Pranešimas spaudai

Dalintis

„Renault“ kuria energijos kaupimo sistemą, grindžiamą elektromobilių akumuliatoriais

Vienas pagrindinių iššūkių, susijusių su atsinaujinančių energijos šaltinių naudojimu, yra energijos kaupimas, kuris leistų subalansuoti jos paklausą ir pasiūlą. „Renault“ kuria sprendimus, kurie leistų tam naudoti automobilių akumuliatorius. Stacionarieji energijos kaupikliai yra svarbi išmaniųjų elektros ekosistemų dalis Porto Santo ir Bel Ilio salose. „Renault“ grupė taip pat kuria didžiausią Europoje energijos kaupimo sistemą, grindžiamą elektromobilių akumuliatoriais.
Saulė ir vėjas yra svarbūs ir neišsenkantys atsinaujinantys energijos šaltiniai, bet vėjo turbinų ar fotovoltinių modulių gaminamos srovės kiekis yra kintamas ir priklauso, pavyzdžiui, nuo orų. Tai reiškia, kad energijos poreikio pikas nebūtinai sutampa su pasiūlos piku.

Šią problemą, žinoma, galima išspręsti kaupiant energiją. Tam tikslui gali būti naudojami elektromobilių akumuliatoriai. Dabar „Renault“, Europos elektromobilių rinkos pionierė ir lyderė, plėtoja stacionariąsias energijos kaupimo sistemas ir elektromobilių akumuliatoriams suteikia antrąjį gyvenimą.


Daugiau informacijos prisegtame dokumente.

Galerija

Dokumentai parsisiuntimui

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.