Pranešimas spaudai

Dalintis

„Dacia“ Paryžiaus automobilių parodoje klientams pristato naują prekių ženklo identitetą

• „Dacia“ dalyvaus „Mondial de l'Auto“ automobilių parodoje Paryžiuje ir pristatys visą asortimentą su nauju prekių ženklo identitetu • Parodoje bus eksponuojamas neseniai pristatytas koncepcinis automobilis „MANIFESTO“, įkūnijantis „Dacia“ prekių ženklo vertybes • Pirmą kartą – kolekcinis automobilis „Duster Mat Edition“. • Pirmasis „Dacia“ hibridinis variklis • Ekologiško dizaino prekių asortimentas

Spalio 17–23 dienomis „Dacia“ dalyvaus Paryžiaus automobilių parodoje, Porte de Versailles parodų centre. Įsikūręs 6 salėje, prekių ženklas demonstruos savo modelius ir įdomius naujus pokyčius.

Visas asortimentas su visiškai nauju identitetu bus pasaulinė premjera kartu su neseniai pristatytu „MANIFESTO“ koncepciniu automobiliu. Pirmą kartą dėmesio centre bus kolekcinio leidimo „Duster“, taip pat debiutuos pirmasis „Dacia“ HYBRID 140 variklis. Ekologiškai sukurti prekių ženklo gaminiai taip pat bus eksponuojami įtraukiančios patirties metodu stende, kuriame aiškiai nagrinėjama nauja prekių ženklo kryptis.

Visas „Dacia“ asortimentas įgauna naują prekių ženklo identitetą

„Dacia“ neseniai pradėjo naują skyrių, paleisdama naują prekių ženklo identitetą. Iki šiol tai apėmė naują logotipą, kuris vienu metu buvo pradėtas taikyti visam asortimentui („Spring“, „Sandero“, „Logan“, „Duster“ ir „Jogger“), naujas atstovybes, naują dizainą ir naujas spalvas. „Mondial de l'Auto“ paroda yra pasirinkta vieta, kur „Dacia“ pirmą kartą plačiajai visuomenei pristatys šiuos įdomius pokyčius. Parodoje bus rodomas visas automobilių asortimentas, dabar pažymėtas naujaja „Dacia Link“ emblema, kurioje aptakios „D“ ir „C“ raides sukuriančios linijos susijungia kaip grandinė, simbolizuojanti tvirtumą ir paprastumą. Savo logotipu „Dacia“ pabrėžia savo vertybes: esminius dalykus apimantį prekių ženklą, kuris yra šaunus, tvirtas, skirtas gamtai ir ekologiškas.


Daugiau informacijos pridėtame dokumente.

Dokumentai parsisiuntimui

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.