Pranešimas spaudai

Dalintis

„4EVER Trophy“, atgimusi ikona

• 2022 m. Paryžiuje vykstančioje automobilių parodoje „Mondial de l'Auto“ „Renault“ pristato modernią, elektrinę kultinio „Renault 4“ versiją. • Tvirtas parodomasis automobilis taip pat skirtas „4L Trophy“ humanitarinio ralio 25-mečiui paminėti. • Jis atveria kelią būsimam visiškai elektriniam B segmento visureigiui.

„Renault 4“: daug daugiau nei automobilis – tai tikra ikona. Daugiau kaip 8 mln. vienetų parduota daugiau kaip 100 šalių, todėl jau 60 metų šis automobilis įveikia kartų ir socialinius skirtumus. Jis lengvai važiuoja tiek miesto, tiek kaimo keliais ir yra universalus automobilis, skirtas keliauti, transportuoti, dirbti ir dar daugiau. Paprastas, bet madingas, stilingas ir populiarus simbolis patinka ir vyrams, ir moterims.

Nors gamyba baigta prieš 30 metų, „4L“ niekada neišnyko iš dėmesio centro. Per pastaruosius 25 metus „4L“, vienas iš originalių senovinių automobilių, įrodė savo vertę kaip universalus ir ilgaamžis automobilis. Dėl to jis visada patinka miniai, ypač jaunajai kartai.

Po „Renault 5“ prototipo parodomasis automobilis „4EVER Trophy“ yra antrasis „Renault“ elektromobilis, įkvėptas vieno iš kultinių markės automobilių, išleistas remiantis strateginiu planu „Renaulution“.

„Renault“ naudojasi savo šlovinga praeitimi, kad geriau elektrifikuotų ateitį.


Daugiau informacijos pridėtame dokumente.

Dokumentai parsisiuntimui

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.