Pranešimas spaudai

Dalintis

ISTORINĖJE „DACIA“ GAMYKLOJE JAU PAGAMINTA 100 TŪKST. „JOGGER“

Nuo istorinės „Dacia“ gamyklos Mioveni mieste (Rumunija) surinkimo linijos nuriedėjo 100 000-asis „Jogger“ modelis.

Šį svarbų gamybos etapą žymintis automobilis yra 140 AG hibridinis modelis su 7 sėdimų vietų konfigūracija ir „Extreme“ komplektacija. „Lichen Kaki“ spalvos automobilis skirtas klientui iš Rumunijos.

2021 m. rudenį Miuncheno automobilių parodoje debiutavęs „Jogger“ greitai įsitvirtino kaip prieinamiausia 7 vietų šeimos transporto priemonė rinkoje. Erdvus salonas, universalumas ir išskirtinė ergonomika – tai savybės, dėl kurių modelis sulaukė specializuotos spaudos pripažinimo. Modelis laimėjo tokius apdovanojimus, kaip 2022 m. britų leidinio „Business Car“ suteiktas „Geriausio kainos ir kokybės santykio automobilis“ apdovanojimas, Vokietijos leidinių „Bild am Sonntag“ ir „Auto Bild“ suteiktas „Auksinio vairo“ apdovanojimas ir Prancūzijos leidinio „L'Argus de l'Automobile“ suteiktas „Metų automobilio 2023“ trofėjus.

Nuo pirmųjų pardavimo metų „Dacia Jogger“ yra „C-Break“ segmento lyderis Rumunijoje – iki 2023 m. vasario pabaigos jo parduota daugiau kaip 4 200 vienetų.

Daugiau kaip 90 proc. modelio produkcijos skirta eksportui, daugiausia į Vakarų Europos šalis. Pagrindinės „Jogger“ užsienio rinkos yra šios: Prancūzija (18 501 vnt.), Vokietija (11 351 vnt.), Italija (7 993 vnt.), Ispanija (4 467 vnt.) ir Jungtinė Karalystė (3 848 vnt.) *.

* Pardavimo rezultatai iki 2023 m. kovo 1 d.

Dokumentai parsisiuntimui

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.