Pranešimas spaudai

Dalintis

Pristatytas Naujasis „Renault 5 E-Tech Electric“

„Kai kurie kūriniai yra stebuklingi. Jiems nereikia begalinių diskusijų – visi visada tiesiog sutaria, ką reikia daryti. O tada tiesiog padaro. Nėra jokio darymo iš inercijos. Kai įmonė atgaivina automobilį, palikusį tokius puikius prisiminimus, ji į jį įdeda labai daug meilės. Klientai tai supranta, o tai visada teikia vilčių ateičiai. Galima tiesiog pajusti į automobilį įdėtą meilę“, - Luca De Meo, „Renault“ grupės generalinis direktorius.

Kas gali daugiau prisidėti prie to, kad elektromobiliai taptų populiarūs Europoje, nei ikoniškasis modelis?

„Renault 5“ buvo unikalus automobilis, garsėjęs avangardiniu dizainu, universalumu ir taupumu. Juo buvo sprendžiami milijonų šeimų to meto iššūkiai, reaguojama į naftos kainų šoką, besikeičiantį gyvenimo būdą ir antrojo automobilio poreikį. Tęsdamas šį itin modernų paveldą, „Renault 5 E-Tech electric“ drąsiai atsako į šių laikų visuomenės ir aplinkosaugos iššūkius – energijos taupymą, tvarumą ir mažą emisijų pėdsaką.

Akį traukiantis dizainas, praktiškos ir interaktyvios funkcijos, pagamintas Europoje ir - iš perdirbamų medžiagų – viskas, ko reikia, kad šis automobilis taptų nauju miesto automobilio standartu.

Plačiau apie naująjį „Renault 5” prisegtame dokumente.

Dokumentai parsisiuntimui

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.