Pranešimas spaudai

Dalintis

Pristatytas naujasis Renault Captur

„Captur“ yra B segmento „automobilis gyvenimui“. Jis universalus, turi daug įvairių funkcijų, yra kompaktiškas iš išorės (4,23 m) ir erdvus viduje, kuriamas atskirais moduliais, kad būtų pritaikytas klientų poreikiams, ir vienodai gerai važiuoja tiek mieste, tiek užmiestyje. Klientams patiks aukšta vairuotojo padėtis, palengvinanti įlipimą į transporto priemonę ir užtikrinanti gerą kelio matomumą. Visos šios savybės lemia tai, kad nuo automobilio pasirodymo prieš dešimt metų 90-yje pasaulio šalių yra parduota daugiau kaip du milijonai jo vienetų.

Naujajame„Captur“ pritaikyta nauja dizaino kalba, kurios pradininkas buvo „Renault“dizaino vadovas Gilles Vidal. Naujoji kalba, kurioje eksperimentuojama sušviesa ir materija, griežtomis linijomis ir tiksliomis detalėmis, sukuriastilingesnį ir dinamiškesnį efektą. Naujasis „Captur“, turintis naują priekinędalį, įgauna aukštesnės klasės išvaizdą.

Naujasis„Renault Captur“ toliau išlieka miesto visureigių – rinkos, kuri sudaro pusęvisų B segmento pardavimų, o pats segmentas sudaro 30 proc. visos rinkos –standartas. Naujasis „Captur“ išsaugo savo universalumą, dviejų atspalviųkėbulo spalvas ir didelį salono erdvumą, taip pat išradingą aukštųjųtechnologijų įrangą. Be šių savybių, kurios yra neatsiejama jo dalis, naujoskartos „Captur“ turi ir daug naujovių. Išraiškingesnis salonas ir išorė,stilius su nauja „Esprit Alpine“ apdaila sukuria nepakartojamą elegancijos irsportinės dvasios pojūtį. Saloną puošia nauji apmušalai ir nauji prietaisųskydelio ekranai. Priklausomai nuo versijos, „OpenR Link“ multimedijos sistemasu integruota „Google“ platforma sukuria geriausią technologijų derinį, kuriamepirmą kartą B segmente įdiegta „Android Automotive 12“ operacinė sistema.Visiškai nauja elektroninė architektūra pakylėja saugumą į naują lygmenį –įdiegta daugybė naujausios kartos pagalbinių vairavimo priemonių, įskaitant„Predictive hybrid“ vairavimo funkciją ir „Active Driver Assist“ pagalbosvairuotojui sistemą, skirtų antro lygio autonominiam vairavimui.

Priklausomainuo pardavimo šalies, naująjį „Renault Captur“ bus galima įsigyti su penkiaisvarikliais, įskaitant „145 bhp E-Tech full hybrid“ variantą, kurį Prancūzijojejau pasirinko daugiau kaip 41 proc. klientų. Siekiant didesnio vairavimomalonumo ir dinamiškesnio važiavimo, pakeista važiuoklė ir iš naujosukalibruotas vairo stiprintuvas. Priklausomai nuo versijos, „Extended Grip“sistema optimizuoja sukibimą bet kokiomis važiavimo sąlygomis.


"Daugiau nei prieš dešimt metų „Renaut“ sujaukėnusistovėjusią tvarką B segmente, sukurdama „Captur“ pagal „automobiliogyvenimui“ principą. Šią viziją įkūnijo maksimalus komfortas: aukšta vairavimopadėtis, gyvas interjeras, kurį galima pritaikyti vairuotojo ir keleiviųgyvenimui. Visa tai kompaktiškame 4,23 m ilgio kėbule. Apie „Captur“ sėkmębyloja ir daugiau kaip 2 mln. parduotų vienetų. Automobilis dar labiau atitinkalaikmetį: naujas, įtikinamesnis dizainas, „E-Tech full hybrid“ variklis ir „OpenRLink“ sistema su integruota „Google“ funkcija. Visos šios technologijos yranaudingos, ir jas palankiai vertina mūsų klientai," - FabriceCambolive, „Renault“ prekių ženklo generalinis direktorius.

Vis dargaminamas Valjadolido gamykloje, Ispanijoje.

Naujojo "Renault Captur" pristatymas: https://www.youtube.com/live/vutbWjwF-60?si=qPlc8ZaOkLtxTOk4

Daugiau informacijos apie naująjį modelį rasite prisegtame dokumente.

Galerija

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.