Pranešimas spaudai

Dalintis

Naujasis “Dacia Spring” – tapo dar… pigesnis.

 Naujasis „Spring“ užtikrina neprilygstamą kainos ir kokybės santykį, pasižymi nauju dizainu ir nauja įranga.  Kainos Lietuvoje - vos 18 990 eurų.  Naujojo „Spring“ užsakymai Baltijos šalyse pradedami balandžio 12 d., o pirmieji pristatymai planuojami rudenį.

Nuopat pasirodymo 2021 m. Europoje „Spring“ jau parduota daugiau kaip 140 tūkst.vienetų. 2023 m. pasauliniai pardavimai šoktelėjo iki rekordinio lygio – 61 803vienetų, t. y. 26,4 proc. daugiau nei 2022 m. Europoje trečias pagalpopuliarumą mažmeninės prekybos elektromobilis „Spring“ padeda populiarintielektrinį judumą.

NAUJĄJĮ „SPRING“ASORTIMENTĄ SUDARO DU KOMPLEKTACIJOS LYGIAI: „EXPRESSION“ IR „EXTREME“

Naujajame „Spring“naudojamas naujasis „Dacia“ dizainas, pirmą kartą matytas naujos kartos„Duster“ modelyje. Tvirtas, užtikrintasstilius dar labiau padidina „Spring“ patrauklumą. Šios įspūdingostransformacijos poveikis matomas tiek salone, kuris buvo visiškai pertvarkytas,tiek išorėje, kur vienintelė kėbulo dalis, perkelta iš ankstesnio modelio, yrastogas.

Naująjį „Spring“ galimaįsigyti šešių atspalvių, tarpjų – naujų „Safari Beige“ ir „Brick Red“ spalvų.

„Dacia Spring“ nuo pat pasirodymo 2021 m. aktyviaiprisidėjo prie elektrinio judumo populiarinimo, o Europoje buvo parduotadaugiau kaip 140 tūkst. jo vienetų. Ši sėkmė parodo, kad rinkoje yra paklausaįperkamiems elektromobiliams. Remdamiesi savo požiūriu kuri automobilius užprieinamą kainą, toliau plečiame konkurencingą elektromobilių asortimentą sunaujuoju „Spring“, kurio kaina prasideda nuo mažiau nei 20 tūkst. eurų, o patautomobilis pasižymi patobulinta įranga ir išlaikyta bendra 225 km rida pagalWLTP ciklą.“

XAVIERMARTINET, „DACIA“ RINKODAROS, PARDAVIMŲ IR OPERACIJŲ GENERALINIS DIREKTORIUS

Standartinė „Expression“ komplektacijos įranga Media Control – tai multimedijossistema su valdikliais ant vairo, skaitmeniniame prietaisų skydelyje rodantimultimedijos informaciją ir telefono skambučius. Joje taip pat yra dugarsiakalbiai, „Bluetooth“ jungtis ir USB jungtis.

Standartinėje „Extreme“ ir pasirenkamoje „Expression“komplektacijoje esanti Media Nav Livesistema turi didelį 10 colių centrinį jutiklinį ekraną, kuriame 8 metus galimanaudotis prijungta navigacija, realaus laiko eismo naujienomis ir nuolatatnaujinamais Europos žemėlapiais. Ji taip pat suteikia galimybę belaidžiuryšiu naudotis „Apple CarPlayTM“ ir „Android AutoM“.„Media Nav Live“ sistemoje taip pat yra dvi USB-C jungtys.

Naujajame „Spring“ taip pat įdiegta daug naujų pagalbos vairuotojui sistemų,atitinkančių naujausius Europos saugos standartus: pažangi avarinio stabdymosistema (miesto ir užmiesčio, su transporto priemonių, pėsčiųjų, dviratininkųir motociklų aptikimu), kelio ženklų atpažinimo sistema su įspėjimu apiegreitį, parkavimo atbulomis asistentas, avarinio sustojimo signalas, įspėjimasapie persirikiavimą į kitą eismo juostą, eismo juostos išlaikymo asistentas,įspėjimas apie vairuotojo demesingumą ir pagalbos iškvietimo sistema „eCall“. Siekdamapalengvinti klientų gyvenimą, „Dacia“ pridėjo išmanųjį mygtuką „Mano sauga“,kuriuo galima lengvai pasiekti vairuotojo pageidaujamą pagalbos vairuotojuisistemų konfigūraciją.

ELEKTRINIS 65 AGVARIKLIS NUO ŠIOL VISOSE KOMPLEKTACIJOSE, PRADEDANT „EXPRESSION“

Šis 65 AG / 48 kW variklis užtikrina dinamišką pagreitį, nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėjantgreičiau nei per 14 sekundžių. Dar prieinamesnis ir idealiai tinka naudotimieste.

Naujasis „Spring“ yra vienintelis visiškai elektrinisautomobilis Europoje, sveriantis mažiau nei vieną toną – aukščiausio lygio„Extreme“ komplektacijos savoji masė yra 984 kg. Jis tik 6 kg sunkesnis už ankstesnėskartos modelį su panašiakomplektacija, nepaisant to, kad jame įdiegta daug naujų pagalbos vairuotojuisistemų, atitinkančių teisės aktų reikalavimus, taip pat patobulinta apdaila irišplėstas standartinės įrangos asortimentas. Dėl nedidelio svorio ir efektyvios transmisijos naujasis „Spring“sunaudoja tik 14,6 kWh/100 km, todėl eksploatacijos išlaidos yra nedidelės.

Dokumentai parsisiuntimui

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.