Pranešimas spaudai

Dalintis

PAAIŠKĖJO „DACIA JOGGER HYBRID 140“ KAINOS

„Dacia“ paskelbė „Jogger Hybrid 140“ kainas ir naujojo 2024 metų modelių „Sandero“, „Sandero Stepway“ ir „Jogger“ kainoraštį

Pristačius „Jogger“, „Dacia“ gali pasigirti vienu prieinamiausių iruniversaliausių septynviečių šeimos automobilių. Jame dera universalo ilgis,furgono erdvumas ir visureigio savybės.

Tvirtas irsportiškas, jis užtikrina puikų komforto lygį visiems keleiviams, net irsuaugusiesiems, sėdintiems trečioje eilėje.

Visiškainaujas hibridinis modelis pasižymi visais originaliojo „Jogger“ privalumais,neprarasdamas nei bagažinės talpos, nei erdvumo. Įrodymas, kad „Dacia Jogger“yra universalus automobilis, – jis nuo pat pradžių buvo sukurtas taip, kad jamebūtų galima montuoti traukos bateriją, naudojamą su hibridiniais varikliais. Jisumontuota po grindų skydeliu, atsarginio rato vietoje, panašiai kaip irsuskystintų dujų bakas modeliuose su ECO-G 100 varikliu.

„Dacia“ paskelbė „Jogger Hybrid 140“ kainas Lenkijoje ir šį automobilį jaugalima užsisakyti. Jis atvyks į salonus antroje gegužės mėn. pusėje.

Paskelbusi „Jogger Hybrid 140“ kainas, „Dacia“ pateikė savo naujojogeriausių modelių – „Sandero“, „Sandero Stepway“ ir „Jogger“, kuriuosesumontuota pagal 2-ą bendrąjį saugos reglamentą (toliau – GSR2) privalomaįranga – asortimento kainoraštį.

Galerija

Dokumentai parsisiuntimui

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.