Pranešimas spaudai

Dalintis

„Renault“ žengia i Baltijos šaliu automobiliu finansavimo paslaugu rinką

2006 m. gruodžio men. „Renault“, „RCI Banque“ ir „Hansa Leasing“ pasiraše bendradarbiavimo sutarti, kuri numato konkurencingu lizingo paslaugu „Renault Leasing“ teikimą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. „Renault“ finansu padalinys „RCI Banque“ bus vienas pirmuju, taikysiantis vienodą finansavimo schemą visose 3 Baltijos šalyse.

2007 m. kovo 29 d. 2006 m. gruodžio men. „Renault“, „RCI Banque“ ir „Hansa Leasing“ pasiraše bendradarbiavimo sutarti, kuri numato konkurencingu lizingo paslaugu „Renault Leasing“ teikimą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. „Renault“ finansu padalinys „RCI Banque“ bus vienas pirmuju, taikysiantis vienodą finansavimo schemą visose 3 Baltijos šalyse.

 

Naujosios finansavimo paslaugos apima standartini nauju ir naudotu automobiliu lizingą bei papildomas paslaugas ir pasiulymus. Naujosios paslaugos bus taikomos kaip viena iš pardavimu skatinimo priemoniu, ypatingai skirta privatiems klientams ir mažus bei vidutinius automobiliu parkus turinčioms imonems.

 

„Renault Leasing“ prekes ženklo pristatymo proga, „Renault“ ir „RCI Banque“ siulo klientams patrauklu lizingo planą – 3,99 proc. fiksuotas lizingo palukanas. Pasiulymas taikomas visiems „Renault“ ir „Dacia“ automobiliams. Rekomenduojama lizingo sutarties trukme yra nuo 36 iki 48 menesiu su 10 proc. pradine imoka. „Clio III“ ir „Megane“ atveju, 3,99 proc. palukanu pasiulymas nereikalauja pradines imokos pasirinkus ilgesnius lizingo laikotarpius (nuo 36 iki 60 ar 84 menesiu, priklausomai nuo šalies).

 

Pasinaudodami tvirtomis „Hansabanko“ grupes pozicijomis rinkoje ir turimomis žiniomis bei „RCI Banque“ patirtimi finansuojant automobiliu isigijimą, „Renault“ ir „RCI Banque“ ketina pasiekti 55 proc. rinkos dali finansuojant visu „Renault“ ir „Dacia“ automobiliu isigijimą tiek privatiems, tiek juridiniams asmenims.

 

„Renault Leasing“ paslaugos bus teikiamos „vieno langelio“ principu. Klientai gales užpildyti visus su automobilio isigijimu susijusius dokumentus „Renault“ ir „Dacia“ pardavimo salonuose. Lizingo paraiškos užpildymas ir sutarties pasirašymas bus atliekamas vienoje vietoje. Tai pades taupyti laiką ir bus papildomas privalumas klientams.

 

„Renault Leasing“ pradejo veikti Baltijos šalyse nuo šiu metu kovo men. pradžios.

 

###

Papildoma informacija:

Justas Kriukas, (5) 210 72 32, (656) 35620, UAB „Prime Partner“

Likite prisijungę

Sekite mus socialinėje žiniasklaidoje

Mūsų interneto svetainėje naudojami slapukai.